FratresCorona
de
deVioolschoolknop
deDocentknop
Vioollesknop
Uitvensamenspelknop
Tarievenknop
AanschInstrumentknop
HetSalonduoknop
Linksknop
Contactknop

HET SALONDUO

 

Fratres Corona, het Salonduo – Muziek vol passie, passie voor muziek!

Muziek is het onderdeel van een evenement dat voor velen het meest nadrukkelijk in herinnering blijft en verdient dan ook alle aandacht, zodat van elk evenement iets bijzonders wordt gemaakt.

Al vele jaren verzorgen wij, Silvain en Vincent Kroon, op hoog professioneel niveau en met een perfecte en chique presentatie de muzikale omlijsting bij velerlei gelegenheden. Al naar gelang de omstandigheden kan dit akoestisch of versterkt. Door de grote variŰteit van ons repertoire voor viool en piano zijn wij inzetbaar bij nagenoeg ieder evenement. Wij voelen de stemming van het moment perfect aan en zetten de juiste toon voor een sfeervolle Ún stijlvolle ambiance, waarin ook een goed gesprek tot zijn recht kan komen.

Door de lange ervaring in dit vakgebied hebben wij een schitterend repertoire met sfeervolle en veelzijdige muziek opgebouwd: aanstekelijke zigeunermuziek, de passievolle tango, het weense salonrepertoire en ook lichte, dansbare entertainmentmuziek (highlights uit musicals, ballads, ragtime). Naar uw wens treedt het virtuoze salonduo op in kostuum, smoking of rokkostuum. Fratres Corona is inzetbaar in vele situaties. Zeer belangrijk wordt het onderling overleg gevonden, om nauwkeurig aan te kunnen sluiten bij uw wensen of die van uw gasten.

Wij hopen dat Fratres Corona voor u het ensemble is waarnaar u op zoek bent. Graag maken wij met u een afspraak voor een (muzikale) kennismaking.

Voor verdere informatie, foldermateriaal of boekingen zijn wij te bereiken op telefoonnummer 06-207 44 301 of op dit e-mail adres.

Klik op het logo om op de website te komen.

de deVioolschoolknop deDocentknop Vioollesknop Uitvensamenspelknop Tarievenknop AanschInstrumentknop HetSalonduoknop Linksknop Contactknop